Op zondag 9 oktober a.s. is er in de Remonstrantse Kerk in Oude Wetering een koffieconcert. Pianist Hans van Gelder speelt werken van o.a. Bach, Chopin en Schubert. Het concert begint om 11.15 uur. De bijdrage is vrijwillig.

Hans van Gelder (1945), speelt al vanaf jonge leeftijd piano en volgde diverse muzikale opleidingen. Na de middelbare school koos hij voor een studie Sociologie in Utrecht. Zo volgde hij een opleiding Muziekonderwijs aan het Utrechts Conservatorium waar hij in 1973 afstudeerde bij pianist Herman Uhlhorn. Hoewel de liefde voor de piano sterk was, koos Hans toch voor een ambtelijke carrière bij de gemeente Leiden. Hij speelde veel in duo-, trio- en kwartetbezetting en leerde het samenspelen in ensembles waarderen. Na zijn pensionering in 2006 pakte hij de pianostudie weer op bij docente Joke Boon in Den Haag.

Het koffieconcert is aansluitend op de dienst van de Remonstrantse Gemeente die om 10.00 uur begint en rond 10.50 uur is afgelopen. Belangstellenden zijn uiteraard ook van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Aanvang: 9 oktober om 11.15 uur
Adres: Remonstrantse kerk: Kerkstraat 41, 2377 AT Oude Wetering
Bijdrage: vrijwillig