Kerstlunch – AFGELAST

De kerkenraad heeft met pijn in het hart besloten om de samenkomsten in december af te gelasten vanwege de situatie rondom corona. Onderstaande kerstlunch gaat daarom dit jaar helaas niet door.

Dan is er natuurlijk de jaarlijkse kerstlunch. Ik heb nu al vernomen dat veel mensen hier weer reikhalzend naar uitzien, temeer omdat het vorig jaar door overheidsmaatregelen niet door kon gaan. Als covid 19 dit jaar ons niet in de weg staat gaan wij dit doen op woensdag 22 december om 12.00 uur. En gelooft u mij maar het wordt weer een leuke gezellige middag.

Hieronder volgt het menu:
• Pasteitje met kippenragout
• Courgettesoep met kerrieroom
• Wildstoverij bereid met donker bier met aardappel en groenten garnituur.
• Crème brulee, vanille-ijs en slagroom.
• Koffie of thee met een bonbon.

Bij het hoofdgerecht wordt u een glas rode, witte of rosé wijn geserveerd, voor de niet alcoholgebruikers is er bronwater en vruchtensap. Tussen de gangen door is er een lied, gedichtje of verhaal. Wilt u een gedicht of verhaal doen neem dan contact op met Ds. Jan Berkvens. Voor de kerstlunch moet u zich wel aanmelden bij de koster. 071-3315920 of plonie.ed@gmail.com U kunt dit doen voor maandagmiddag 20 december 16.00 uur.

Zoals u zich misschien het kerstboomgedicht van vorig jaar herinnert, zal de broer van die kerstboom dit jaar zijn plaats innemen. En dat zijn tranen die dit jaar vreugdetranen zullen zijn, in de hoop dat corona letterlijk en figuurlijk geen roet in het eten zal gooien. Langs deze weg willen Ed en Plonie u bij voorbaat heel fijne Kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2022 toewensen.

 

De Koster

woensdag/22/december/2021
12:00 — 13:00

Oude Wetering