Het is al weer enige jaren een traditie om met mensen van verschillende kerken een gezamenlijke “buitendag” te hebben. Het doel hiervan is om met elkaar een inspirerende en gezellige dag te hebben. Op zaterdag 2 september a.s. willen we om 12.30 uur vertrekken vanaf de Noordhoek te Roelofarendsveen naar Utrecht. Aangekomen bij het Catharijne Convent (museum voor religieuze kunst) beginnen we eerst met een kopje koffie en aansluitend krijgt u o.l.v. een gids een boeiende rondleiding langs diverse stukken die te maken hebben met de roerige tijd rond de Reformatie en de tijd van de Remonstranten en Contraremonstranten.

Hierna stappen we op de boot voor een rondvaart door de Utrechtse grachten. Indien er nog tijd over is kan men een korte waandeling door het centrum maken of een terrasje pakken in het centrum van Utrecht.

Om 17.00 uur vertrekken we naar een leuk restaurant waar we deze dag afsluiten met een gezamenlijk diner. De thuiskomst zal rond 21.00 uur zijn. De prijs per persoon bedraagt € 55,= en is inclusief: kopje koffie, entree en rondleiding Catharijne Convent, rondvaart Utrechtse grachten, diner en vervoer per touringcar. U kunt zich voor deze dag opgeven voor 14 augustus a.s. bij: Marian van Velzen

tel: 071-3312921 email: marian.van.velzen@hetnet.nl Ellen van der Willik
tel: 071-3315979 email: ellenmeditatie@gmail.com Bram van der Voet
tel: 071-3312989 email: bvdvoet@outlook.com