Zoals gebruikelijk was er 24 december weer het kinderkerstfeest in de Remonstrantenkerk aan de Oude Wetering. Om 19:00 uur werd er gestart met een lied en een welkoms woord van Roos. Daarna mochten we luisteren naar prachtige muziekstukken uitgevoerd door Jesse, Gijs en Sophie. Wat ontzettend knap zoals zij prachtige kerstliederen uit het keyboard kunnen toveren. Ook werden er gedichten voor gelezen. Tessa droeg een gedicht voor aan alle opa’s. Wat een talent bleek zij te zijn in het voordragen van gedichten!   Dion droeg een gedicht voor wat geschreven was door zijn zus Silvy. Het kerstverhaal werd voor gelezen door Roos. Maar dat deed zij niet alleen. Ze werd daarbij goed geholpen door alle kinderen in de kerk, die de dieren geluiden maakten die in het verhaal voorkwamen. Ook mochten zij met belletjes de liederen in het verhaal muzikaal ondersteunen. Na de dienst konden we buiten warme chocolade melk drinken met een koekje. Voor de volwassene was er ook een lekker gluhwein. En natuurlijk ontbraken ook de sterretjes niet, alle kinderen hielpen met het afsteken hiervan. We kunnen weer terugkijken op een zeer mooie kerstavond dienst, die mede dankzij de hulp en inzet van alle kinderen heel geslaagd was!